Planning Ruitererf

Ruitererf ligt aan de rand van de nieuwe woonwijk De Ruiter dat in totaal bestaat uit circa 165 woningen. In Ruitererf komen 11 koopwoningen. Daarnaast komen er in De Ruiter ook 20 huurwoningen. Lees hieronder meer over de planning.

11 koopwoningen - in verkoop

Ruitererf bestaat uit 6 twee-onder-één kapwoningen levensloopbestendig en 5 vrijstaande woningen. Op 15 mei 2024 is de verkoop gestart en op 23 mei 2024 zijn de woningen toegewezen. Bekijk bij het woningaanbod de actuele beschikbaarheid. 

Bekijk woningaanbod

20 huurwoningen

In De Ruiter komen 20 duurzame huurwoningen van BPD Woningfonds. Deze eengezinswoningen van ongeveer 120 m² zijn verdeeld over 5 woonblokjes met groenstroken ertussen. Elke woning heeft 9 zonnepanelen en een warmtepomp, wat resulteert in lagere energielasten.

De officiële verhuur van deze 20 eengezinswoningen start naar verwachting medio 2024, met huurprijzen variërend tussen €1150 - €1300. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in als belangstellende en vul je woonwensen in je account aan. Klik op de onderstaande knop om naar de huurwebsite te gaan voor meer informatie over het aanbod, de planning, de procedure en hoe je je kunt aanmelden.

Inschrijven voor huurwoningen
Wil je iets vragen? Neem contact op
Wat is er te doen? Voorzieningen