Al jouw wensen, binnen handbereik

Een avondje lekker uit eten in Uden met je gezin, jouw vrienden ontmoeten bij de voetbalclub of op vrijdagmiddag een borrel doen op jouw favoriete terras? Wat jouw wens ook is, alle voorzieningen zijn vanaf Ruitererf binnen handbereik!

Horeca en winkels

Een authentiek cadeau gekocht in een klein winkeltje, jouw favoriete merk shoppen bij een bekende winkelketen én tussendoor even lekker lunchen op het terras. Met meer dan 300 winkels en tal van gezellige terrasjes en eetgelegenheden biedt het Hart van Uden voor ieder wat wils. Van grote ketens tot kleine boetiekjes. Wil je tussen het winkelen door even lekker lunchen dan kun je terecht bij Pure of Brasserie De Baron. Pak daarna een borrel bij De Smaekmakers. Dineren doe je bij restaurant Somm, Cusco, Zuiders Proeflokaal of Gastrobar Blitz. Hier kun je gerust een dag rondstruinen.

nieuwbouw uden ruitererf voorzieningen
nieuwbouw uden ruitererf voorzieningen
nieuwbouw uden ruitererf voorzieningen

Scholen en voorzieningen

Naast het gezellige winkelcentrum beschikt Uden over goede basis- en middelbare scholen zoals Basisschool De Palster en De Vlonder of het Udens College. Ook qua voorzieningen hoef je niet ver te gaan. Met Museum Krona, bioscoop Take Ten en Markant Theater Maashorst hoef je je hier nooit te vervelen. En voor je (klein)kinderen zijn er veilige speelplekken!

Sportvoorzieningen

In de omgeving zijn er tal van sportverenigingen om fit te blijven voor jou en je partner of gezin. In Ezzy’s Uden kun je lekker baantjes trekken. Ook heb je een voetbalclub FC Uden of UDI’19/CSU, tennisclub L.T.C. Uden, Hockey Club Uden of ga lekker een balletje slaan bij Golfpark De Bonte. Nog leuker: ga eropuit in de natuur. De omgeving van Uden is prachtig groen dus ga lekker wandelen en fietsen in natuurgebied De Maashorst om gezond en in beweging te blijven!

nieuwbouw uden ruitererf voorzieningen
nieuwbouw uden ruitererf voorzieningen
nieuwbouw uden ruitererf voorzieningen
Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil jij wonen in Ruitererf? Bekijk het aanbod