Een oase van groen, vlak bij het centrum van Uden

Wil jij ’s ochtends wakker worden en genieten van de landelijke natuur, maar ook de mogelijkheid hebben om ’s avonds de drukte op te zoeken? Ruitererf is dé plek waar deze behoeftes samenkomen. Op een steenworp afstand van het centrum van Uden woon jij hier in een oase van groen én ben jij met de auto, fiets en het openbaar vervoer binnen no time in het centrum of in één van de grotere steden in de buurt.

Met de fiets

Dat is zo heerlijk aan Ruitererf; hier pak jij gewoon de fiets! Met de fiets sta je binnen 5 minuten in het centrum van Uden. Even winkelen, een hapje eten of een borrel? Het is allemaal binnen handbereik. Goed nieuws voor de sportfanaten van de familie! Ook de sportverenigingen van Uden zijn op fietsafstand gelegen.

Met het openbaar vervoer

Vlakbij Ruitererf vind je bushalte Velmolenweg. Hier fiets jij binnen 3 minuten heen óf je wandelt er op je gemak, door de mooie omgeving, naartoe. Vanaf Bushalte Velmolenweg pak jij bus 306 naar Den Bosch en ook vind je hier bus 305 in de richting van Eindhoven.

Met de auto

Ruitererf ligt vlak bij de N264. Vanuit daar zit je zo op de snelweg richting Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch. Of je nu een dagje op stap wil óf dagelijks naar kantoor rijdt, vanuit jouw nieuwe woning in Ruitererf ben je er zo. En parkeren? Dat doe je gemakkelijk voor de deur.

nieuwbouw uden ruitererf bereikbaarheid
nieuwbouw uden ruitererf bereikbaarheid
nieuwbouw uden ruitererf bereikbaarheid
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen Ruitererf
Welke woning kies je in Ruitererf? Bekijk het aanbod