Nieuw woningaanbod in Ruitererf

18 januari '24

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Uden. Er komt nieuw woningaanbod aan in Ruitererf! We hebben de woningtypes online geplaatst zodat jij alvast kunt kijken of er een woningtype tussen zit wat bij jouw wensen past! Lees snel verder.

image alt

Welk woningtype past bij jou?

Ruitererf bestaat uit 11 woningen waaronder: 

  • 6 twee-onder-één kapwoningen levensloopbestendig
  • 5 vrijstaande woningen

De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 130 en 155 m2. Bij het woningaanbod vind je meer informatie over de woningtypes, zoals de verschillende kenmerken per woningtype. Bekijk ook de kavelkaart onderaan de pagina. Hierop zie je de ligging van de verschillende woningtypes.

Bekijk woningtypes

Schetsen, prijsindicaties en concept plattegronden

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de prijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

De schetsen van de woningen geven je alvast een beeld bij hoe de woningen er ongeveer uit komen te zien. Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wat kleine wijzigingen voorkomen in de plattegronden.

Interesse? Meld je snel aan

Naar verwachting gaan de woningen van Ruitererf in het tweede kwartaal van 2024 in verkoop. Heb je interesse in een woningtype en wil je op de hoogte gehouden worden? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en definitieve plattegronden en prijzen. Ook hoor je wanneer de verkoop start. 

Je aanmelddatum wordt geregistreerd, en kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing.

Meer over de toewijzingsprocedure
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Ruitererf? Bekijk woningaanbod