Maak kennis met Ruitererf

20 december '23

Wonen aan een boerenerf aan de rand van Uden in een bijzondere en duurzame woonwijk. Dat is wonen in Ruitererf in De Ruiter. De overige woningen in De Ruiter zijn inmiddels allemaal verkocht, wil jij hier nu ook wonen? Dan hebben we goed nieuws, lees snel verder.

Laatste woningaanbod in De Ruiter: Ruitererf

In De Ruiter in Uden komen in totaal circa 165 woningen, zowel koop- als huurwoningen. Het woningaanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, (levensloopbestendige) 2-onder-1 kapwoningen, vrijstaande woningen en bouwkavels. Een gevarieerd aanbod dat goed aansluit bij verschillende behoeften en woonwensen!

De overige woningen in De Ruiter zijn inmiddels verkocht en een groot deel is al in aanbouw. Wil jij ook graag in deze nieuwe wijk wonen? Ruitererf ligt aan de rand van de wijk. In dit wijkdeel komen 6 levensloopbestendige 2-onder-1 kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Hiervan liggen de 6 levensloopbestendige woningen en één vrijstaande woning aan een intiem en autoluw boerenwoonerf, de overige vrijstaande woningen liggen aan de woonstraat genaamd Strengen.

Binnenkort meer informatie

Begin 2024 gaan we meer informatie delen over de woningtypes voorzien van prijsindicaties, conceptplattegronden en gevelschetsen. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024. Benieuwd naar de ontwikkelingen omtrent Ruitererf? Laat dan onderaan de pagina jouw e-mailadres achter. Zodra er meer bekend is brengen we je per e-mail op de hoogte.

Wat is er te doen? Meer over voorzieningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws