Ligging van Ruitererf

12 januari '24

In Ruitererf komen 11 woningen: 6 levensloopbestendige 2-onder-1 kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. De woningen zijn onderdeel van de nieuwe wijk De Ruiter in Uden, waar in totaal circa 165 woningen komen, zowel koop- als huurwoningen. 

Benieuwd naar de ligging van de woningen én de omgeving van Ruitererf? Bekijk het op de kavelkaart.

Aan de rand van de wijk

Op onderstaande kavelkaart is te zien waar de 11 woningen van Ruitererf komen ten opzichte van de rest van de wijk. Zoals op de kavelkaart te zien is, liggen 6 levensloopbestendige 2-onder-1 kapwoningen en één vrijstaande woning aan een intiem en autoluw boerenerf. De andere 4 vrijstaande woningen liggen aan een woonstraat, genaamd Strengen.

Dit deel van de wijk krijgt een eigen identiteit. Een gemoedelijke plek waar buren elkaar ontmoeten op ‘het erf’ en kinderen veilig en zorgeloos buiten spelen. De groene inrichting van de openbare ruimtes en de landelijke architectuur geven deze wijk haar unieke karakter. 

Op de hoogte blijven?

Binnenkort delen we meer informatie over de woningtypes voorzien van prijsindicaties, conceptplattegronden en gevelschetsen en naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024. Benieuwd naar de ontwikkelingen omtrent Ruitererf? Laat dan onderaan de pagina jouw e-mailadres achter. Zodra er meer bekend is brengen we je per e-mail op de hoogte.

 

Wat is er te doen? Meer over voorzieningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws