Zo mooi woon je in Ruitererf

26 maart '24

Een tijdje terug deelden we al de conceptbeelden van Ruitererf en nu de definitieve beelden binnen zijn, kunnen we niet wachten om deze met je te delen! Welke woning is jouw favoriet?

Exterieur- én interieurbeelden

De exterieurbeelden geven een goed beeld van hoe de woningen en het erf eruit komen te zien. Ook hebben we interieurbeelden laten maken, deze beelden geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. We hebben alle impressies bij het woningaanbod geplaatst.

Nu je weet hoe de woningen eruit komen te zien, ben je natuurlijk ook benieuwd naar de gevelbeelden en specifieke kenmerken per bouwnummer. Binnenkort publiceren we de individuele bouwnummers met gevelbeelden, definitieve prijzen en plattegronden zodat je je nog beter kunt oriënteren.

Bekijk alle impressies
image alt

Hier wonen? Meld je nu aan

De verkoop van Ruitererf komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Zie jij jezelf hier al wonen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Ruitererf? Bekijk het woningaanbod