Welke woning is jouw favoriet?

16 april '24

We hebben de bouwnummers van Ruitererf met definitieve prijzen en plattegronden bij het woningaanbod geplaatst! Welk bouwnummer is jouw droomhuis? Bekijk het snel!

Definitieve prijzen

We zijn weer een stap verder in de richting van start verkoop van Ruitererf. Nu alle bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden bekend zijn, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per bouwnummer bijvoorbeeld de indeling en alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte de woning heeft en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt. 

Alle prijzen zijn inclusief keuken en badkamer en de prijzen zijn vrij op naam. Vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk definitieve prijzen
image alt

Regel alvast een financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Alles over financiële check

Wat kun je verwachten de komende periode?

Er wordt momenteel hard gewerkt zodat we op korte termijn in verkoop kunnen met de 11 koopwoningen in Ruitererf. Binnenkort volgt er informatie over de mogelijkheden van de woningen, zoals een uitbouw of dakkapel, en informatie over de keukens. Zodra alle verkoopstukken gereed zijn, kondigen we de start verkoopdatum aan. Naar verwachting is dit in mei.

Heb jij interesse in een koopwoning in Ruitererf? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Dit doe je heel eenvoudig door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. Je ontvangt dan de komende periode met regelmaat aanvullende informatie over de woningen en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Ruitererf? Bekijk het woningaanbod