Luxe afwerking in Ruitererf

3 mei '24

Heb je al een woning in Ruitererf op het oog? Dan ben je vast heel benieuwd hoe de woningen straks worden afgewerkt. De woningen in Ruitererf worden standaard opgeleverd met een complete keuken. Ook het tegelwerk en sanitair zijn in de prijs inbegrepen. We delen graag alvast de details en de brochures met je!

Keuken met mogelijkheden

De keukenleverancier welke is aangesloten bij Ruitererf is Bruynzeel Keukens. Voor beide woningtypes hebben ze een keuken uitgewerkt die valt binnen de vrij op naam prijs. De keuken is van verschillende apparaten voorzien van het merk Siemens of Pelgrim (afhankelijk van woningtype) en heeft verschillende opties om de keuken naar eigen wens te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende front- en werkbladkleuren. Heb je liever andere apparaten, frontjes of bijvoorbeeld extra hoge kasten of greeploze keuken? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken naar eigen smaak aanpassen en inrichten. In de keukenbrochures staan een aantal mogelijkheden en alle verdere details van de keukens per woningtype. Is de projectkeuken niet helemaal naar wens of koop je de keuken liever ergens anders? Het is ook mogelijk om de keuken volledig te laten vervallen, je ontvangt dan het bedrag dat is opgenomen voor de keuken terug als minderwerk.

>> Keukenbrochure vrijstaande woning
>> Keukenbrochure twee-onder-één kapwoning levensloopbestendig

Vrijstaande woning

Vrijstaand

Vrijstaande woning

Tweekapper

Tweekapper levensloop

Tweekappers levensloop
image alt

Sanitair en tegelwerk

De afwerking van de badkamer en toilet is ook in de koopsom opgenomen. Standaard wordt de badkamer voorzien van een wastafel van het merk Villeroy & Boch met een mengkraan van Grohe. De douchehoek krijgt een thermostaat douchekraan en een glijstangset van Grohe. Het hangende toilet is ook van Villeroy & Boch. Het tegelwerk op de vloer bestaat uit tegels van 30 x 30 cm in de kleur creme, warm grijs, koel grijs of donker grijs. De wandtegels hebben een afmeting van 15 x 30 cm in de kleur wit, beige of grijs in mat of glanzende uitvoering. Liever een andere inrichting voor je badkamer? Dat kan! Via de showroom kun je naar wens een offerte laten maken. Alle details van het tegelwerk en sanitair kun je terugvinden in onderstaande brochure. 

>> Sanitairbrochure vrijstaande woning
>> Sanitair twee-onder-één kapwoning levensloopbestendig

Wanneer start de verkoop?

Er wordt momenteel hard gewerkt zodat we op korte termijn in verkoop kunnen met de 11 koopwoningen in Ruitererf. Zodra alle verkoopstukken gereed zijn, start de verkoop. We verwachten binnenkort de start verkoopdatum aan te kondigen.

Heb jij interesse in een koopwoning in Ruitererf? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Dit doe je heel eenvoudig door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. Je ontvangt dan de komende periode met regelmaat aanvullende informatie over de woningen en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Ruitererf? Bekijk het woningaanbod